top of page
rules-300x257.png

Regler i Rv.555

Her vil du se en liste med regler vi har i klubben for at alle skal kunne føle seg trygg i klubben! Brudd på disse reglene vil resultere i tilsnakk, kan resultere i bortvisning, ute stenging og/eller politi anmeldelse! Vi har disse reglene da vi ikke ønsker at enkelt personer skal lage dårlig stemning og at ikke en/få skal få ødelegge for alle!

rules-e1426534724148.png

Generelle regler

-ingen mobbing/baksnakking

-ingen ut-henging

-Respekter andre og andres kjøretøy

-Ingen rus ved opphold i/ved klubben (snus/røyk er ok) Alkohol er et unntak om det er gitt beskjed om dette(da for eks ved klubb fest osv).

-Respekter beskjeder fra våre vakter og crew

-Ikke bryt vei trafikkregler ! (dette gjelder da i/på/rundt våre arrangement).

-Rykter skal du ikke være med på å spre, opplever du noe ubehagelig eller hører om noe, send oss en direkte melding på epost, slik at vi kan ta tak i dette

( rv555gk@gmail.com )

-Hold personlige problemer utenfor klubben, da klubben ikke har noe med ditt problem å gjøre og det å involvere klubben ofte vil gjøre at det blir en unødig stor sak ut av det hele.

Treff/spontan treff

-Ingen rusing med motor/unødig støy

-ikke oppfordre eller utøve farlig/provoserende adferd og kjøring

Turer/dags turer/lang turer

-Ikke kjør forbi lede bil med mindre annet er planlagt

-Hør etter på beskjeder og pass på at du får med deg kjøre ruten/stoppe steder, da vi ofte er opp til 100+ biler i en konvoi/på tur og da viktig at alle oppfører seg drar/stopper der de skal.

Stor treff

-Kom ved start av arrangement, da det er mange folk på treffene og inn og utkjøring hele tiden under arrangementet lager unødige køer og farlige situasjoner i henhold til biler, barn, dyr osv.

-Skal du ut fra et arrangement, ta kontakt med en av våre mange vakter, så vil de guide deg ut fra området og da gjerne gå foran deg når du kjører for å passe på at folk flytter seg, DU SKAL IKKE presse deg frem i folkemengder da dette lager panikk og redsel for mange.

bottom of page