top of page

Rv.555 Hjulet!

IMG_7736.JPG
IMG_7734.JPG
IMG_7735.JPG

Historien om Rv hjulet begynte høsten 2018. Vi satt i ett Rv crew møte å drodlet litt ideer, i tillegg til telt, stoler osv osv. Så tenkte vi at vi kunne trengt noe som lagde litt oppmerksomhet når vi var rundt på treff osv med klubb stand osv!

Etter av vi hadde lagt hodene våre litt i bløt så tenkte vi..Vi har jo ett custom oppblåsbart telt... Hva med ett oppblåsbart hjul?

Vi tok kontakt med Christian hos Rasmuss Dekksenter (som er med i vår fantastiske gjeng med samarbeidspartner! ) og luftet ideen for ham. Det tok ikke lange tiden før de var med på ideen og ballen hadde begynt å rulle!

RASMUSSEN-DEKKSENTER-TIRE-x(1).png

Men først og fremst, hvordan i huleste skal vi få fatt i/laget et Rv hjul? 

Vi fant ikke noen i Norge som kunne tilby det vi hadde i tankene, så vi tok kontakt med en produsent i China, de ble ganske interessert og det tok ikke lange tiden før vi mottok plan tegninger!

Etter noen uker med e-poster frem og tilbake, godkjenninger om mål og design, så begynte de å sy! Det ble stille fra fabrikken i noen uker, så plutselig tikket det inn en epost med en liten oppdatering/teas!

IMG_7733.JPG
IMG_7732.JPG

Vi ble mildt sagt gira og var spent på å få se den "live"!

Etter en litt lengre flytur fra China til Oslo, og en liten lastebiltur fra Oslo til Bergen så ankom ett stk stor kasse til oss!

Det var sol og lite vind, såååå den måtte testes!

IMG_7730.JPG
IMG_7731.JPG

Vi hadde jo blitt enige med fabrikken i China ang målene, men det å faktisk se hvor kolossal svær Rv hjulet er "live" fikk oss til å måpe litt!

Det ankom kort tid før Påsketreffet vi hadde på sartor i 2019 og ble for første gang vist frem der!

Vi vil si tusen takk til Rasmussen Dekksenter som ble med på dette prosjektet! Det er helt fantastisk gøy å ha med både fantastiske medlemmer og fantastiske samarbeidspartnere! 

Vi på mange treff og arrangementer fremover! Slik at vi får vist frem Rv hjulet til så mange som mulig!

Så husk, trenger du 4x4 kontroll, hjulstilling, senk, nye dekk, nye felger osv osv osv. Vi kan virkelig anbefale Rasmussen Dekksenter for de er helt fantastiske!  

IMG_2893.JPG
IMG_2890.JPG
rasmussen.jpg

PS. Husk at hos Rasmussen Dekksenter og alle våre samarbeidspartnere så får alle som er medlem hos oss på Rv555.no gode medlemsfordeler! For å lese mer om det trykk HER!

PPS. Rasmussen Dekksenter ferdigstilte utbyggingen av verkstedet sitt våren 2020 og kan nå tilby hurtig omlegging, gode priser, topp moderne hjulstillings apparat (som faktisk er nedsenket i bakken, så senkede biler er IKKE NOE PROBLEM!) og mye mye mer! Besøk de gjerne!

bottom of page